Prijzen

Appartement 

Vanaf €46,00 per nacht, bij 2 personen, Bij meer personen €8,00 extra per persoon/nacht.

€276,00  per week (7 nachten), bij 2 pers, Bij meer personen €56,00 extra per pers

Door een extra matras in de woonkamer te plaatsen, kunnen er maximaal 6 personen in een appartement overnachten.

Tweepersoonskamer in de binnentuin

Per kamer/nacht: €34,50, per week (7 nachten), €215,00

Langer verblijf en groepskorting bij het huren van meerdere appartementen en/of kamers: op aanvraag.

De binnentuin met zwembad en restaurant kunnen ook gehuurd worden voor en door groepen. Prijzen op aanvraag.

 

Appartementen

Onze vier driekamerappartementen zijn ruim van opzet en uitstekend geschikt voor zowel kortdurend als langer durend verblijf. Zij hebben ieder een eigen ingang, zijn goed van elkaar gescheiden en bieden daardoor veel privacy.

Ieder appartement is 70 m2 en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en kasten, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en toilet en een ruim terras van 15 m2. De woonkamer heeft airco, alle kamers hebben plafondventilatoren.

Vanaf het terras van het appartement op de eerste verdieping kun je de oceaan zien. De appartementen op de begane grond hebben een  ommuurde voortuin, en aan de achterkant openslaande deuren naar de binnentuin met swimming pool.

Tweepersoonskamers in binnentuin met swimmingpool

In onze prachtige, beschutte binnentuin hebben wij in 2017 naast de swimmingpool vier tweepersoonskamers gebouwd. Iedere kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, kast, douche, toilet en airco.

In dit kleine paradijsje kun je heerlijk rusten onder de kokospalmen, een boek lezen of verkoeling zoeken in de swimmingpool. Het staat uiteraard ook ter beschikking van de gasten in de appartementen.

Eten in de guesthouse en daarbuiten

Ons restaurant is in ontwikkeling. Informeer voordat je boekt, naar de mogelijkheden die we je op dat moment kunnen bieden.

Op korte loopafstand (vanaf 100 m) vind je een aantal restaurantjes om je van lekkere maaltijden te voorzien. In de badplaats Saly, op 5 km afstand, heb je nog meer keuze.

En natuurlijk kun je in de keukens van de appartementen ook zelf koken: de nodige ingrediënten koop je in de kleine kruidenierswinkeltjes in de buurt, op de markt of in de supermarkten in Saly.